Leon van Noort

BATC therapeut met de kennis van een fysiotherapeut

Maak kennis met Leon van Noort

Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut

met de kennis van een fysiotherapeut

Mijn naam is Leon van Noort. Sinds 2020 ben ik mijn eigen praktijk begonnen. Opgeleid als  fysiotherapeut ben ik gestart met het behandelen van mensen zowel in praktijken als een verpleeghuis. Na een uitstap naar het bedrijfsleven en de overheid ben ik er achter gekomen dat mijn hart en kwaliteit ligt in het helpen van mensen in het herstellen van hun balans .

Ik zie dat mensen baat hebben bij ontspannende en natuurgeneeswijze therapiëen. Dat geldt niet alleen voor hun hoofd, rug en nek; therapiëen komen zowel lichaam als geest ten goede. Zeker in de deze tijden van Corona waar veel mensen geïsoleerd thuis zitten achter laptops, met de stress van thuis (kinderen, werken op afstand, veel digitale meetings, beperkte werkplekken, weinig ontspanning, overloop werk/prive). En in een maatschappij die veel van ons eist. Ik merk dat veel mensen het contact met zichzelf kwijtraken en zoeken naar een moment voor zichzelf. Om te ontspannen en weer energiek de uitdagingen aan te kunnen. Jouw Puurheid helpt je hierbij, om je lichaam en geest gezond en in balans te houden.

In 2021 heb ik de opleiding voor Voetreflexologie gevolgd bij de Wellness Academie. Dit vormt een mooie aanvulling en versterking op de therapieen die ik al gaf en op kennis die ik al heb. Zo kan ik nog beter op een holistische manier naar het lichaam kijken.

DSC_4196.jpg

Kom helemaal tot jezelf

bij een van onze
behandelingen